Au pisicile nevoie de un pat?

Au pisicile nevoie de un pat?

Pisica ta are nevoie de un loc al ei în care să doarmă pentru a nu se mai cuibări prin diverse locuri în prag de seară. Deşi această preferă să doarmă în patul stăpânului, ideal ar fi să beneficieze de propriul loc de dormit. Pe lângă faptul că va avea un loc numai al ei, vei ştii unde o să o găseşte noaptea.

Atunci când achiziţionezi un pat pentru pisică trebuie să ţii cont de nevoile speciale ale pisicii. Fiind un animal care reacţionează la diverşi stimul externi, patul pisicii trebuie să-i asigure acesteia atât un loc de dormit, cât şi un spaţiu în care să se simtă în totală siguranţă. De aceea, patul pisicii trebuie să aibă o dimensiune potrivită, astfel încât aceasta să se poată cuibări confortabil, dar nici să rămână prea mult spaţiu neocupat.

De asemena, un astfel de accesoriu trebuie să beneficieze de proprietăţi anti-alergice şi să poată fi foarte uşor de curăţat. Pisicile sunt foarte atente la locul în care dorm şi-şi fac nevoile, de aceea, astfel de locuri trebuie să fie igenizabile foarte rapid şi uşor. Achiziţionarea unui pat pentru pisică nu este o măsură imperativă, dar este recomandabilă. Pisicii îi va fi mult mai uşor să se obisnuieasca într-un astfel de loc şi să-l includă în rutina sa zilnică.