Care sunt cele mai populare nume de pisici?

Care sunt cele mai populare nume de pisici?

Fiecărui stăpân îi place să-şi răsfeţe animalul de companie, iar alocarea unui nume este unul dintre răsfăţurile de care se bucură o pisică. Numele de alint este acordat în funcţie de personalitatea acesteia, de frumuseţe sau de obiceiuri. Unii stăpâni îşi alintă pisica cu apelativul unei persoane dragi sau cu al unui personaj de carte sau film.

Cu toate acestea, anumite nume sunt foarte răspândite, ceea ce înseamnă că sunt foarte populare. Iată care sunt unele dintre cele mai îndrăgite nume de răsfăţ pentru pisicile din lumea întreagă:

  • Baghera – este un apelativ acordat pisicilor majestuoase şi care au culoarea neagră. Acesta este numele felinei din “Cartea Junglei” şi este frecvent acordat şi pisicilor care sunt foarte curajoase şi luptătoare.
  • Figaro – simpaticul pisoi din desenele animate cu Pinochhio şi-a găsit mulţi urmaşi printre pisicile de diferite rase. Este un nume dăruit acelor pisici cărora le place să se alinte şi au o personalitate curioasă.
  • Ducesa sau Regina – acele pisici care fac parte dintr-o rasa aparte şi care sunt excesiv de frumoase se bucură de un astfel de apelativ. Este un nume acordat pisicilor elegante, cu o notă sporită de aristocraţie şi care sunt o încântare vizuală.
  • Kitty sau Luna – acordat pisicuţelor dulci şi care sunt delicate, aceste apelative sunt o formă de a-ţi răsfaţa la maxim animăluţul favorit.

Voi cum v-aţi alintat pisicile?