Cea mai bună rasă de pisică pentru un copil

Cea mai bună rasă de pisică pentru un copil

Pisica reprezintă un companion extraordinar de joacă şi năzbâtii pentru orice copil. Dar, pentru a alege cel mai bun exemplar atât pentru partidele de joacă, cât şi pentru menţinerea unei relaţii de lungă durată, anumite rase sunt mai potrivite. În plus, sănătatea copilului nu este pusă în pericol, dat fiind faptul că anumite rase sunt foarte docile şi nu zgârie.

Rasele Persană şi Birmaneză reprezintă partenerii perfecţi pentru copilul tău, atât în ceea ce priveşte nivelul de energie şi sănătatea. Aceste rase se integrează perfect într-o familie şi sunt dispuse la un efort îndelungat de joacă. Se întreţin foarte uşor şi se împrietenesc cu un copil foarte rapid.

Rasa Raggamuffin este una dintre cele mai adorabile rase de pisici. Singurul ei mare minus este nivelul de energie, fiind catalogată drept o pisică “leneşă”. Pisica Albastru de Rusia este la polul opus, fiind o rasă energică, care o să-l determine pe copil să iubească mişcarea. Pentru un plus de gingăşie şi pentru un spirit loial, rasa Chartreux este companionul ideal pentru copilul tău.

Rasele Siameză şi British Shorthair îi vor suprinde în mod plăcut pe copii, atât ca nivel de energie, cât şi implicare emoţională. În plus, genul acesta de pisicuţe încântă prin frumuseţea estetică şi sunt un partener de joacă excelent.