Cele mai populare şi apreciate rase de pisică

Cele mai populare şi apreciate rase de pisică

Anumite rase de pisici te vor face să te îndrăgosteşti iremediabil de reprezentantele lor. Aspectul fizic plăcut, comportamentul sau personalitatea sunt câteva dintre caracteristicile care diferenţiază rasele de pisici şi le poziţionează pe unele dintre acestea în topul preferinţelor. Iar atunci când toate aceste trei trăsături sunt prezente, şansele de a deveni stăpânul unei pisici sunt foarte ridicate.

Rasa Abisiana este una dintre cele mai căutate rase de pisici. Coloritul deosebit, spiritul pătrunzător şi comportamentul aristocratic constituie motivele pentru care pisicile din această rasă sunt atât de căutate. La fel de interesante sunt şi pisicile din rasa Ragdoll care te vor seduce fulgerător cu o blăniţă catifelată şi nişte ochi de un albastru profund.

Pentru cei care apreciază pisicile cu păr lung, rasele Main Coon şi Cymric sunt nişte alegeri excelente. Talia zveltă şi o personalitate puternică sunt caracteristicile care se alătură aspectului fizic deosebit şi care fac aceste rase atât de populare printre iubitorii de pisici. Nu trebuie uitată rasa Siameză care este una dintre cele mai populare rase de pisică. Aproape completă din toate punctele de vedere, o pisică din această rasă o să te cucerească definitiv.